Zwangerschapsmassage

Zwangerschapsmassage bij Hairpoint

Zwangerschapsmassage bij Hairpoint

Een ontspannende en vooral ook een welkome massage, voor jou en je baby. Je zwangerschapsperiode is een mooie tijd, maar soms ook best pittig. Zeker voor je lichaam. Neem daarom even tijd voor je lichaam en voor jezelf. Welverdiend! N u bij kap- en beautysalon Hairpoint Wijhe

Wat is een zwangerschapsmassage?

Een zwangerschapsmassage is een zachte, ontspannende massage die speciaal is ontworpen voor zwangere vrouwen. Speciale aandacht en optimale ontspanning voor jou en je lichaam, dat is het doel én effect van deze zwangerschapsmassage. Want juist in deze maanden vragen je kindje en je lichaam veel van jou. Je spieren moeten harder werken, je houding verandert, liggen en slapen gaat minder makkelijk. Je zwangerschap heeft ook invloed op je bloedsomloop. Veel voorkomende klachten zijn pijn in de rug en nek, vocht vasthouden, bekkenklachten en kramp in de kuiten. Ontspannen is naast fijn dus zeker ook nodig.

Een zwangerschapsmassage kan verlichtend werken en geeft je naast een ontspannen gevoel ook een geluksgevoel. Dat ervaar jij én dat ervaart je kindje.

Meer info over de zwangerschapsmassage is hier te vinden.