Hairpoint 15 jaar in Wijhe

Hairpoint 15 jaar in Wijhe

Hairpoint 15 jaar in Wijhe

Op 1 mei 2019 is het 15 jaar geleden dat Hairpoint haarmode & beauty haar deuren opende. In die 15 jaar is het team voortdurend meegegaan met de ontwikkelingen en vernieuwingen in het kappersvak.

Het team van Hairpoint haarmode & beauty staat voor een team dat het vakmanschap hoog in het vaandel heeft staan en dat zeer actief is met het volgen van cursussen in Nederland, maar ook in het buitenland, om zo op de hoogte te blijven van alle nieuwe ontwikkelingen in het kappersvak en de beautybranche en daarmee de klanten van actuele adviezen te kunnen voorzien.

Kenmerkend voor Hairpoint haarmode & beauty is de gezelligheid en de ongedwongen sfeer in de salon en de goede service naar de klanten.
Sinds januari 2017 heeft Hairpoint haar service uitgebreid met een schoonheidssalon op de bovenverdieping.

Om samen met de klanten te vieren dat Hairpoint haarmode & beauty 15 jaar in Wijhe is hebben we een leuke actie. De hele maand mei ontvangt U 15% korting op alle haarverzorging- en styling producten.
Van 1 t/m 4 mei ligt er voor iedere klant een attentie klaar en natuurlijk serveren wij een kopje koffie of thee met iets lekkers erbij.

Het enthousiaste team van Hairpoint Haarmode & beauty begroet U graag aan de Nieuwendijk 9 te Wijhe.